acheter cialis à l'étranger 16 Регионал vente de cialis au maroc на site fiable achat kamagra средба cialis sans ordonnance lyon се одржа во glace au viagra Загреб finasteride ou propecia prix на 2 levitra 20 mg posologie 2 faire si viagra ne marche pas март prix de viagra au maroc pharmacie 201 7 година во просториите на ХДС-ЗАМП, каде присуствуваа претставници од АМУС, ХДС ЗАМП, ПАМ, САЗАС, ЗАМП и СОКОЈ.

Главни теми беа имплементацијата на Европската директива за колективно остварување на права, која веќе е влезена во законодавството на Словенија, а е во фаза на усвојување во Хрватска. Актуелните случувања во регионот во однос на законските измени, исто така беа дел од дискусиите на регионалната средба.