Archives for АКТУЕЛНО - Page 3

АКТУЕЛНО

16/08/2016 ОБРАЌАЊЕ од RICom publishing и ICMP

По повод давањето дозвола за колективно управување на музичките права во Македонија на СОКОМ МАП, RICom publishing - лиценциран партнер на групацијата Universal Music Publishing за територијата на Србија, Црна…
Continue Reading
АКТУЕЛНО

03/08/2016 ОБРАЌАЊЕ од СОКОЈ и ХДС ЗАМП

Обраќање на колективните организации СОКОЈ (Србија) и ХДС-ЗАМП (Хрватска) по повод јавниот повик по предлог Правилникот со тарифа за користење авторски музички дела на СОКОМ МАП, објавен на год. Обраќање…
Continue Reading