Врз основа на чл.16 од Статутот на Здружението за заштита на авторски музички права ЗАМП-Скопје, Ве повикуваме на Седница на автори членови на ЗАМП, која ќе се одржи на 17.09.2016 година (сабота) со почеток во 11,00 часот во хотел “Александар Палас” Скопје (конгресна сала).