ЗАМП


Здружение за заштита на авторски музички права
ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.28
1000 Скопје
Р.Македонија


тел/факс: +389 2 312-2301
e-mail: zamp@zamp.com.mk
info@zamp.com.mk
Работно време од 08.00 до 16.00 часот