Линкови до Здруженија со кои ЗАМП има склучено договори за реципрочно застапување за мали права :


BUMA (ХОЛАНДИЈА)

BMI (САД)

CASH (ХОНГ КОНГ)

GEMA (ГЕРМАНИЈА)

HDS ZAMP (ХРВАТСКА)