Петтото издание на манифестацијата Today It’s All About Jazz Vol.5 се одржа на 15 мај оваа година. Најавентите живи настапи се одржаа во Киното Фросина  со можност за следење на целата програма на останатата публика преку видео стрим во покриениот дел на платото пред МКЦ.

Програма:
– Промоција на првото издание на ЗЏМ Рекордс, Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid;
– Апнеа;
– Дина Јашари Бенд;
– Bramha Amity Trio;
– Квартет Пролет;
– Гордан Спасовски Трио – концертна промоција на албумот;
– Pangea: Free the world .

Dzijan Emin & Magical Orchestra – Live in Ohrid, e првенче на ЗЏМ Рекордс, и претставува албум снимен во живо на концертот одржан во Антички театар, 2019 година.